Minnen för livet♥


SOMMAR RIDLÄGER 2012♥

 

Hela denna veckan har varit underbar,underbara mäniskor och hästar!Vi har bl.a ridit till Annelöv och hoppat terräng,badat i sjöarna och gjort en massa annat kul!
 
Vi kom ju dit på Söndagen,då var det verkligen inget bra väder!Som tur var har det varit bättre dom andra dagarna!Vi skulle rida ut,A-L ville se lite hur alla på lägret red,eftersom hon inte hade träffat alla innan.Jag kunde dock inte rida Sunshine då pga av att en annan tjej skulle rida henne.Så jag fick rida en D-Ponny som Ann-Louise hade fått lånaa under dessa två veckorna.Denna ponnyn heter Bright Gem men kallas Gem.Han är nog den hetaste ponnyn jag suttit på, man behöver inte ens använda skänklarna på honom utan bara smacka lite.Men den dagen regnade det så mycket att vi bara tog en lugn uteritt dvs skritt och trav.
 
Sedan på måndagen skulle vi ha hoppträning och då fick jag äntligen Sunshine!Pga att det var lerigt i paddocken efter att det regnade,hoppade vi inte mer än 80-90.Sedan på eftermiddagen/kvällen red vi till Dösjebro och kiosken och köpte godis.Både jag och Frida köpt varsin 2 liters Sprite haha!Snacka om att vi var speedade sen!

 Sedan på Tisdagen red vi till Annelöv och hoppade Terräng!Sunshine var superduktig och hoppade ALLT jag styrde på!Duktig chey♥

Sedan på Onsdagen red vi till ån och badade!Påväg dit körde jag B-Ponnyn Zack som hhar blvit körd 2-3 gånger innan!Men det gick hur bra som helst och han var superduktig!

Jag som kör Zack påväg till Ån

 Tanja som badar med Bigge i Ån,kallt var det!


Vi red även till Brandkårskogen (Tanjas och Tinas Mormor o Morfar) och åt middag!Sedan red vi lite i skogen där oxå :)

På Torsdagen hade vi hoppträning,på morgonen hoppade jag Ichi som var riktigt fin!Sedan var det en tjej som inte ville rida Gem första lektionen,så på den andra lektionen red jag honom.Gud så pigg han var efter att ha vilat i två dagar!Sedan på eftermiddagen hoppade jag Sunshine och då hoppade vi banan till tävlingen på fredagen.

Sedan på kvällen lastade vi Rekyl och Sally och körde ner  till Sjarna och badade!Gud vilket minne!

På fredagen var det ju dags för hopptävlingen,och då hjälpte Hannah.L och Evelina mig att göra iordning Sunshine.Hannah hjälpte mig även att klippa och rycka Sunshines man.Hoppade 70 och tog det riktigt lungt pga att det regnade så mycket och vi hoppade i hopphagen och Sunshine hade inga broddar.Men det slutade på en delad förstaplats med Tina!

 


 

Lilla Tina i Fridas OnePice!


Efter tävlingen var det tråkigt att lämna lägret,och alla nyaoch gamla kompisar!Hade velat stanna hela sommaren,Men får väl komma tillbaka nästa år!

 


 

 

 

 

 

 


 

RSS 2.0