Träningsupplägg

Hur ser era upplägg ut med era hästar/ponnyer? Jag tänkte berättar för er hur jag tänker för mig och Sunshine, med träningar,tävling, vila och allt där i mellan. 
 
Träning

På den här fronten menar jag träning för tränare, inte vardagstrimm alltså. Jag tränar två gånger i veckan/varannan vecka. Både dressyr och hoppning. Detta då mamma inte kan köra den veckan hon har mina syskon hos sig också. Och att vi inte har råd med träningar varje vecka. Så enkelt är det. Så den veckan jag tränar så försöker jag att variera de träningarna med uteritter och några trimmpass. Den veckan jag inte tränar för någon försöker jag att trimma vidare på det vi tränade på föregående vecka, för att jag och Sunshine ska utvecklas så mycket så möjligt som ekipage. Såklart även denna veckan rider vi ut. Jag försöker också lägga in 1-2 vilodagar per vecka. 
Denna terminen går Sunshine även med på dressyrlektioner på tisdagar och "vanliga" ridlektioner på onsdagar jämn vecka. Dessa två dagarna blir mina stallfria dagar som jag lägger på plugg och vänner. 
 
Tävling 
Här så är fokus just nu att få så mycket rutin så möjligt. Ut på mycket tävling och kolla på olika platser. Även Pay & Jump. Hoppa lågt ( LD & LC ) och känna att vi klarar av det utan problem. När allt runtomkring på tävling känns enekelt är det dags att klättra i klasserna. 
 
RSS 2.0