Fälttävlan P70 Tågarp 11/10

I helgen var det alltså dags för min och Sunshines första fälttävlan. Dressyren gick hyffsat bra, 57%, vilket jag tycker är bra då det är vår första dressyr någonsin. När jag började värma upp så märkte jag att Sunshine var lite loj, spänd och inte riktigt fokuserad på vad hon skulle göra. Samma gällde när vi kom in på banan. Hon tyckte det vita dressyrstaketet var väldigt konstigt så hon gick utåtställd hela tiden. Men men, efter dressyren hade jag 63.8 straff, vilket inte är helt kasst på vår första fälttävlan. 
 
Hoppningen var inga problem, allt flöt på bra tycker jag, men fick trycka av henne ordentligt några gånger.Finns en del kvar att jobba på alltså. 
 
Efter hoppningen hade vi en två timmars paus inför terrängen, så passade på att se när min tränare red sin dressyr och hoppning, och även äta lite frukost och veterinärbesiktia Sunshine. Inga problem med henne inte. 
 
Så blev det dags för terrängen. Jag tyckte hon var fin på framridningen och jag hade henne där jag skulle. Men när starten hade gått var det precis som om jag hade glömt hur man red ordentligt. Så innan första hindret så vek hon av  och vi åkte åt olika håll. Så nu, fyra dagar senare sitter jag här med en kraftig hjärnskakning och får inte rida på minst en vecka. Weho.
 
 
RSS 2.0