Mitt år - 2013

I början av detta året var hela vårt avlånga land täkt av snö och just då var inget kul, jag kund inte rida och det gjorde mig megadeprimerad. När snön sedan försvann började jag och sunshine funka mer som ekipage, och det var inte samma ryttare och häst som innan. Det var verkligen kul, för allt började funka som det skulle. Skolan flöt också på och jag tog verkligen tag i skolan och det syntes tydligt på mina betyg i slutet av sommaren. 



Under sommaren var jag i princip bara i stallet, och det märktes. Sunshine var riktigt härlig att rida och hålla på med. Under sommarlovet var jag även i Falsterbo med Thea och på Åhus beachhandboll. 



Efter sommaren var det myggan och jag började lastträna sunshine, och även det gjorde att jag och hon fick ett "starkare" band till varandra. Vi började planera inför vintern och det var det jag längtade mest till. Allt flöt på som det skulle, speciellt dressyren gick riktigt bra. Det var nu jag fick veta att jag skulle få se mina största idoler live sommaren 2014.



Nu är vi framme vid oktober/ november och i slutet av oktober var jag och sunshine iväg på vår första pay&jump som vi lastat till. Vi hoppade 80 cm felfritt och jag var verkligen så himla glad. I slutet av november hoppade vi vår andra pay&jump och då hoppade vi även 90 för första gången. I mitten av december flyttade vi till stallet vi står idag.Det är ungefär vad som hänt detta året. Nu längtar jag efter 2014.



RSS 2.0